dimarts, 10 de març del 2015

ELABORACIÓ DEL PA

Els alumnes de cicle mitjà vam elaborar pa el dia 22 de gener de 2015.
Ens va venir a ajudar el Jordi Ràfols, pare d’una alumna de l’escola.
A continuació teniu el procés per si us animeu a fer-ho.


1.       Vam posar, en un pot, els ingredients mesurats: farina, llevat, sal, oli i aigua.

2.       Després vam barrejar la massa amb les mans i estava molt enganxosa.

3.       A continuació, vam fer una bola amb tota la massa.

4.       Quan la bola estava ben feta i amassada, l’aixafàvem i fèiem un rectangle.

5.       Al rectangle li vam tirar una farina especial, de color groguenc i la vam deixar reposar uns quants minuts.

6.       Després el Jordi va tallar la massa en tires amb un talla pizzes. Vam fer xurros i els vam modelar amb forma de cargol.

7.       Quan vam acabar els cargols els hi vam tirar farina, els vam col·locar a les safates enfarinades i els hi vam tirar aigua per sobre.

8.       Per últim, els vam coure al forn a 30º i després a 250º durant 15 minuts.

Ens el vam portar a casa i el vam tastar:

- Nyam, nyam, què bo! Però una mica salat.






















Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada