ELABORACIÓ
DEL PA
Els
alumnes de cicle mitjà vam elaborar pa el dia 22 de gener de 2015.
Ens
va venir a ajudar el Jordi Ràfols, pare d’una alumna de l’escola.
A
continuació teniu el procés per si us animeu a fer-ho.
1. Vam posar, en un pot, els
ingredients mesurats: farina, llevat, sal, oli i aigua.
2. Després vam barrejar la massa amb
les mans i estava molt enganxosa.
3. A continuació, vam fer una bola
amb tota la massa.
4. Quan la bola estava ben feta i
amassada, l’aixafàvem i fèiem un rectangle.
5. Al rectangle li vam tirar una
farina especial, de color groguenc i la vam deixar reposar uns quants minuts.
6. Després el Jordi va tallar la
massa en tires amb un talla pizzes. Vam fer xurros i els vam modelar amb forma
de cargol.
7. Quan vam acabar els cargols els hi
vam tirar farina, els vam col·locar a les safates enfarinades i els hi vam
tirar aigua per sobre.
8. Per últim, els vam coure al forn a
30º i després a 250º durant 15 minuts.
Ens el vam portar a casa i el vam tastar:
- Nyam, nyam, què bo! Però una mica salat.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada